F.A.Q

Pentru a detine o functie pe server trebuie sa indepliniti niste conditii, pe care le gasiti pe forum. Puteti aplica atunci cand cererile sunt deschise. NU se poate dona sub niciun fel pentru o functie pe server indiferent de suma, aici toti jucatorii au drepturi egale.
Serverul RPG.BOTTLES.RO a fost deschis pe data de 18.02.2017. Fondatorii principali ai comunitatii sunt: Walmart (Scripter) si Megu (Administrator).
Se vor tine cont de toate sugestiile facute de jucatori, din pacate nu putem estima o data exacta cand aceste sugestii vor fi implemenate, insa putem garanta ca daca sunt acceptate, vor fi si adaugate pe server.
Nu te ingrijora. Noi te putem ajuta in cazul in care ai uitat parola contului, deschide un ticket in care sa precizezi acest lucru si in cel mai scurt timp vei primi noua parola a contului. (Pentru aceasta optiune trebuie sa ai acces la mail-ul setat pe contul tau)
In primul rand nu te panica. In al doilea rand, incearca sa-ti dai recuperare la parola (Forgot Password). Daca cel care ti-a spart contul a avut acces si la emailul tau si ti l-a schimbat, ne pare rau dar in acest caz nu te mai putem ajuta.
In schimbul unei donatii puteti obine doar Diamonds. Cu aceste Diamante primite poti cumpara diferite lucruri din shop si unele vehicule speciale din Dealership. (/shop)
Momentan acceptam doar plati prin PaySafeCard, SMS (orice retea) si Transfer/Depunere numerar in cont bancar (BRD/CEC Bank).
Nu poti plati cu PaySafeCard din alte tari (decat in cazul in care incarci banii pe Skrill si apoi ii trimiti comunitatii). Daca doresti sa efectuezi o donatie prin alte metode din afara Romaniei deschide un ticket.